windolineWindoline; “Hedefimiz 25.000 Ton Üretim”

Üretim faaliyetlerindeki kalitesi Türk Standartları Enstitüsü, ISO, Çevre ve Kalite Yönetimi Sertifikaları ve CE Sertifikaları ile belgelendirmiş Windoline, çevre ve toplumsal sorumluluk misyonuyla teknoloji ve kalite açısından lider bir kuruluş olarak sektördeki yerini korumaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

windoline 103a

2002 yılında kurulan ve Balıkesir Altı Eylül Organize Sanayi Bölgesi’nde Avrupa standartlarına sahip tesislerinde modern makina parkuru ile yıllık 15.000 ton profil üretimi gerçekleştiren Windoline U-PVC Pencere ve Kapı Sistemleri; Türkiye genelinde 7 farklı bölgede gelişmiş teknolojiye sahip tam otomasyon makine parkurları ve işleme merkezleri ile; günlük 2.000 adet hazır kapı ve pencere doğraması üretebilme kapasitesine sahip. Firma, Altı Eylül Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımına başlanan ve kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan yeni fabrika binası ile yıllık 15.000 ton olan profil üretim kapasitesini 25.000 tona çıkartmayı hedefliyor.

“Uygun Fiyat, Maksimum Kalite“

Mevcut hazır doğrama fabrikalarına ek olarak geniş ürün yelpazesi ile 2024 yılı ilk aylarında faaliyete geçmesi planlanan İzmir ve Çorlu hazır doğrama tesislerinde, mevcut kapasitenin arttırılması ve “Uygun Fiyat, Maksimum Kalite“ anlayışı ile tüm iş ortaklarına hizmet verilmesi hedefleniyor.

Dünya Geneline Dünya Standartlarında Hizmet

Yaygın bayi ağıyla gerek yurt genelinde gerekse üstün kalitesiyle yedi kıtaya gerçekleştirdiği ihracatlarıyla dünya genelinde tüketicilere hizmet veren Windoline, 2023 Kasım ayında Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda, yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçileriyle buluştu. Sektör profesyonelleriyle bir araya gelen firma, U-Pvc pencere ve kapı sistemleri ve hazır doğrama üretimleri dışında, “temiz enerji” anlamında son derece önemli olan ve hava kirliliği yaratmayan, sürdürülebilir, etkin ve çevre dostu, yenilenebilir enerji kaynağı güneş enerji sistemleri yatırımlarıyla da fuara gelen  ziyaretçilerinin ilgisi odağı oldu.

Windoline; “ We Aim 25.000 Tonnes of Production”

Windoline, the quality of which is certified by the Turkish Standards Institute, ISO, Environmental and Quality Management Certificates and CE Certificates, continues to maintain its place in the sector as a leading company in terms of technology and quality thanks to its mission of environmental and social responsibility.

windoline 103b

Powered by OrdaSoft!