Egepen Deceuninck Erzurum’da İş Ortaklarıyla Buluştu 

Sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, 13 Aralık 2023 tarihinde Erzurum Hilton Otel’de ürün tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Legend, LegendArt ve Slimside ürünlerinin tanıtıldığı toplantının sonunda, bölge bayilerine satış performans plaketi verildi.

 

 

 

 

egepen 103 3

Kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik politikaları ile Türkiye’de pvc sektörünün nabzını değiştiren Egepen, bölgesel bayi toplantılarına devam ediyor. Yıl içerisinde birçok ürün tanıtım toplantısı gerçekleştiren Egepen Deceuninck, 13 Aralık tarihinde, Doğu Anadolu Bölgesi’ne aracılık yapan Birlik İş Limited Şirketi’nin ev sahipliğinde, ürünlerini bayileri ve bölgedeki müteahhitler ile buluşturdu.

“En İyiyi Sunmaya Devam Edeceğiz”

Bayi toplantısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer ÖZEN, “Erzurum’da çevre illerden de pek çok katılım sağlayan bayilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantımızda, ürünlerimizle ilgili detaylı bilgileri bayilerimizle paylaştık. Egepen Deceuninck olarak, yenilikçi ürünlerimiz ve değerli bayilerimiz ile müşterilerimize en iyiyi sunmaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Egepen Deceuninck Came Together with Business Partners in Erzurum 

Egepen Deceuninck, the pioneer of the firsts in its sector, held a product promotion meeting at Erzurum Hilton Hotel on December 13, 2023. At the end of the meeting where Legend, LegendArt and Slimside products were introduced, sales performance plaques were given to regional dealers.

Powered by OrdaSoft!