oz ekin royal glass1988’den Bugüne “Hep Birlikte İleriye” Diyen Öz Ekin Grup, Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda Ziyaretçilerini Ağırladı

Öz Ekin Grup, sektöre dünyada öncülük etmek misyonuyla 1998 yılında çıktığı yolculuğunda, 11-14 Kasım tarihleri arasında Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı.

 

 

 

 

 

oz ekin royal glass 103a

1988’de kurulduğu günden bugüne “rakiplerimizi geri çekmeden hep birlikte ileriye” vizyonuyla 35 yıldır sektöre öncülük eden Öz Ekin Grup, pazara sunduğu yenilikçi ürünleriyle, 11-14 Kasım tarihlerinde Tüyap Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda çözüm ortaklarını ağırladı. Ulusal ve uluslararası patentli ve sertifikalı ürünleriyle sektörde 35 yılını geride bırakan markanın standına olan ilgi, dünyada sektöre öncülük etmek misyonlarına olan bağlılıklarını bir kere daha gözler önüne serdi.

20.000 Metrekare Kapalı Alanda Dünya Öncülüğü

Malatya’da 20.000 metrekare alanda kurulu Öz Ekin Grup, PVC alüminyum sistemler, cam işleme tesisi ve teknik camlama sistemleri olmak üzere 3 ana kulvarda, bugün dijital ve inovatif bakış açılarıyla büyüyerek sektöre hizmet vermeye devam ediyor.

Öz Ekin Group, Saying “Always Forward Together” Since 1988, Hosted Its Visitors at Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs

Öz Ekin Group was at Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs between 11-14 November as part of its journey that started in 1998 with the mission of leading the sector in the world.

oz ekin royal glass 103b

oz ekin royal glass 103c

Powered by OrdaSoft!