sahbaz metal49 Yıllık Tecrübesi ile Şahbaz Metal, Avrasya Pencere Fuarı’ndaydı

11-14 Kasım tarihlerinde Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda misafirlerini ağırlayan Şahbaz Metal, sürme aksesuarlarda akla ilk gelen marka olmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

sahbaz metal 103a

Lider olmanın teknolojik gelişmeleri takip etmek ve kendi vizyonlarıyla buluşturmak olduğunun altını çizen firma sahibi Enver ŞAHBAZ, sahip oldukları köklü bilgi ve sektör birikimiyle 49 yıldır kaliteden ödün vermeden yollarına devam ettiklerini belirtti.

Toplam Kalite Yönetimi

“Zamak ve sac ham madde ile ürettiğimiz sürme tekerlek ve sürgülerle, sektör ihtiyaçlarına cevap verecek yeterli donanımdayız. Yeterlilik, kâfi olmak değil, hep daha fazlasıyla var olmaktır,” diyen Şahbaz Metal firma sahibi Murat ŞAHBAZ, “Toplam kalite, misyonumuzdur. Her zaman en üst standartlarda üretimi kendimize hedef koyuyoruz. 49 yıldır bu değişmedi,” şeklinde konuştu.

Bugün Hâlâ İlk Marka

1974 yılından bugüne Şahbaz Metal; köklü tarihinin gücü, çağın gereklikleri ile iş yapma biçimini güncelleyen yenilikçi bakış açısı ve marka misyonlarına olan bağlılığıyla, sac ve zamak ham maddelerinden üretmiş olduğu sürme tekerlek ve sürgülerle sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

With 49 years of experience, Şahbaz Metal was at Eurasia Window Fair

Şahbaz Metal, which hosted its guests at the Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs held at Tüyap Fair Center on 11-14 November, continues to be the first brand that comes to mind in sliding accessories.

sahbaz metal 103b

Powered by OrdaSoft!