PÜKAD, Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarları’nda Her Zamanki Yerini Aldı

PÜKAD, 2023’ün finaline damga vuran Avrasya Pencere, Kapı, Cam Alüminyum Fuarları’ndaki standında sektör profesyonelleriyle bir araya geldi. Fuar süresince sektör temsilcilerini standında ağırlayarak 2024 beklenti ve hedeflerine projeksiyon tuttu.

 

 

 

 

 

pukad avrasya 103a

Çeyrek asırdır Türkiye’nin önde gelen profil sanayicilerini aynı çatı altına buluşturan PÜKAD, sektörün buluşma noktalarında yerini alarak firmaların ticari faaliyetlerine değer kazandırmayı sürdürüyor. Köklü tecrübesiyle gücüne güç katarak sektörün çatı kuruluşu haline dönüşen dernek, Avrasya’nın en büyük ve prestijli sektörel fuarlarının başında gelen Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları’nda her zamanki yerini aldı.

2023 Yılı 5. Yönetim Kurulu Toplantısı, Tüyap’ta Gerçekleştirildi

PÜKAD 5. Yönetim Kurul Toplantısı, bu yıl 24.’sü düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı, Cam Alüminyum Fuarları’nın son günü olan 14 Kasım 2023 tarihinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

PÜKAD took its usual place at Eurasia Door, Window and Glass Fairs

PÜKAD came together with industry professionals at its stand at the Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs, which marked the final of 2023. During the fair, it hosted the sector representatives at its stand and projected its expectations and targets for 2024.

pukad avrasya 103b

pukad avrasya 103c

Powered by OrdaSoft!