pimatech81 İlde 81 Bayi Hedefi ile Pimatech, Avrasya’nın En Prestijli Fuarı’ndaydı

12 yıllık üretim tecrübesiyle 24. Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda bu yılki yerini alan Pimatech, sektör tecrübesi, vizyoner bakış açısı ve üretim gücüyle, ulusal ve uluslararası networkünü yeni bağlantılarla güçlendirmeye devam ediyor.

 

 

 

 

 

pimatech 103a

15 Bin metrekare alan üzerinde üretim gerçekleştiren Türkiye’nin önde gelen markalarından Pimatech, Avrasya’nın en prestijli kapı, pencere ve cam fuarında hedeflerini büyütmeye olan kararlılıklarını bir kere daha gösterdi. 81 ilde 81 bayi hedefine ulaşan firma, bu yıl 24.’sü düzenlenen fuarda göz doldurdu.

“Yurt Dışında Varız; Amacımız Yurt İçinde de Markalaşmak”

 Yurt dışında hali hazırda güçlü bir pazara sahip olan Pimatech, yurtiçinde ise 81 ilde 81 bayi hedefine ulaşmış ve güçlü bir marka olma yolunda önemli bir konuma gelmiştir. Fuarda yurt dışından gelen müşterilerini ağırlayan Pimatech, özellikle ulusal katılımcıların dikkatini çekecek güçlü sunumlarıyla kararlılığını ortaya koydu.

“Tüm Markalarımızla Buradayız”

Bu yıl 600’ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcıya ev sahipliği yapan fuarda sorularımızı yanıtlayan Pimatech Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet UZ, Pimatech dışında var olan 3 markalarının da çok kıymetli olduğunu belirterek, “Sılapen, Sıra Profil ve Pamukkale Pen” de dahil olmak üzere tüm markalarıyla yurt içinde “marka olmak” hedeflerini hayata geçirmek için adım attıklarını belirtti.

With 81 Dealers in 81 Cities, Pimatech was at Eurasia’s Most Prestigious Fair

 With 12 years of production experience, Pimatech, which took its place in the 24th Eurasia Window, Door, Glass and Aluminum Fairs this year, continues to strengthen its national and international network with new connections with its sector experience, visionary perspective and production power.

pimatech 103b

Powered by OrdaSoft!