Bir Sinus Markası; “Made in Turkey” Cuppon

Yenilikçilik, müşteri memnuniyeti ve kaliteye kendini adamış Sinus, elektronik sektöründe örnek teşkil ederken “Made in Turkey” mührünü taşıyan ve çığır açan tüp motor ürünüyle Cuppon markasını globale taşımayı hedefliyor.

 

 

 

 

sinus w104a

sinus w104b

Sinus Elektronik 1998 yılında kurulmuş olup, kapı otomasyon ve güç elektroniği sektöründe Cuppon motor sistemleri, kepenk ups, kontrol cihazları, pazarlama ve teknik servis konularında uzmanlaşmıştır. 71 kişilik dinamik ekiple, ürün gamını, otomatik kayar kapı sistemleri, uzaktan kumandalar, alıcı üniteler ve tüp motor ile genişletmiştir. Yenilikçilik, müşteri memnuniyeti ve kaliteye kendini adamış; elektronik sektöründe örnek teşkil ederken markasını global olarak yaymayı hedeflemektedir.

Bir Sinus markası olan Cuppon; motor sistemleri, otomatik kapı sistemleri, akıllı sistemler, kapı motoru sistemleri, alıcı ve kontrol sistemleri, aksesuarlar ve akıllı ev sistemleri gibi çeşitli ev otomasyon sistemleri sunmaktadır.

Geleceği İnovasyonla Şekillendirmek; Cuppon’un Ev Otomasyonu Yolculuğu

Ev otomasyonunun dinamik ortamında yenilikçilik ve kaliteye olan bağlılığıyla öne çıkan bir isim var; Cuppon. 1998 yılında Sinus Elektronik tarafından kurulan Cuppon, çığır açan CM59EW-140/10 Wi-Fi tüp motor da dahil olmak üzere, kapsamlı otomasyon sistemleri yelpazesiyle sektörde devrim yaratmıştır.

Gururla “Made in Turkey” mührünü taşıyan bu ürün, Cuppon’un yerel üretim ve küresel mükemmelliğe olan bağlılığına örnektir. 140 N.m ve AC 230V/50Hz çalışma voltajı içeren sağlam tasarımı ile CM59EW-140/10 motor, modern ihtiyaçlar için özel olarak üretilmiştir ve benzersiz bir kolaylık için Wi-Fi üzerinden uzaktan kumanda sunar.

sinus w104d

CM59EW-140/10 Wi-Fi Tüp Motor

CM59EW-140/10 Wi-Fi tüp motor, otomasyon uygulamaları için tasarlanmış sağlam bir motor sistemidir ve 140 N.m, AC 230V/50Hz çalışma voltajı ve 10 R/dk nominal hız özelliğine sahiptir. 59 mm boru çapı için tasarlanmıştır. 350 W nominal güç girişine ve 1,8 A nominal akıma sahiptir. 4 dakikalık çalışma süresi ile 24 çevrime kadar yapabilmekte ve 5,10 kg ağırlığındadır.

sinus w104c

Hayatları İyileştiren Çözümler

Cuppon’un yolculuğu sadece ürünler yaratmakla ilgili değil, hayatları iyileştiren çözümler üretmekle ilgilidir. 71 kişiden oluşan bir ekiple desteklenen şirketin müşteri memnuniyeti anlayışı, her yeniliğin pazar beklentilerini karşıladığından değil, aştığından emin olmayı hedefler.

Teknoloji ve günlük yaşamın kesişim noktalarını keşfederken, Cuppon bir yenilik rehberi olarak karşımıza çıkıyor ve Türk yaratıcılığının otomasyonunun geleceğini nasıl şekillendirdiğini gösteriyor. Cuppon, her ürünle sadece evleri otomatikleştirmekle kalmıyor, gelecek nesiller için daha akıllı, daha bağlantılı ortamlar inşa ediyor.

A Sinus Brand; “Made in Turkey” Cuppon

Committed to innovation, customer satisfaction and quality, Sinus aims to carry the Cuppon brand globally with its groundbreaking tubular motor product bearing the “Made in Turkey” seal while setting an example in the electronics industry.

sinus w104e

Cuppon bir Sinus Elektronik markasıdır.

Powered by OrdaSoft!