canlar maestroCanlar, 2021 Yılında İhracat Faaliyetleriyle de Adını Dünyaya Duyuracak

Maestro markasının Güney Marmara Bölge distribütörü Canlar İşletme Müdürü Mürsel GÜRAKAR ile firmanın 23 yıla uzanan yolculuğunda geçtiği çok önemli kilometre taşlarını, marka işbirlikleri ve bayi oluşumunun bu yolculuğa katkılarını ve 2021 hedeflerini içeren bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

canlar maestro1a

Röportajımıza başlarken sizi tanıyabilir miyiz?

1972 Artvin doğumluyum. Evli ve dört çocuk babasıyım. 28 yıldır bir fiil ticaret ile uğraşıyorum, 11 yıldır da Canlar Cam Ltd. Şti.’de İşletme Müdürü olarak görev alıyorum.

Firmanızın yapılanması, faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

23 yıldır ticaretin içerisindeyiz. 14 yıldır da PVC sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Firmamız bir aile şirketidir. Bu 14 yıl içerisinde her yıl daha da fazla büyüyerek Bursa ve Güney Marmara bölgesinde, CNC makinalarımızın da katkılarıyla hızlı ve kapasitesi yüksek üretim sağlayarak müşteri memnuniyetine önem veren misyonumuzla yolumuza devam ediyoruz. Bugünlere gelmemizde teknolojik yatırımlarımızın çok büyük bir katkısı oldu. Biz Maestro markasının Güney Marmara Bölge distribütörü, aynı zamanda da Egepen Deceuninck’in üretici bayisiyiz. Geniş ve yaygın bayi ağına sahip olan firmamız ile büyük inşaat firmalarının da projelerine uygulama hizmeti veriyoruz. Buna bağlı olarak Deceuninck markasının çatısı altında olan Maestro’nun yanında, Egepen Deceuninck’in Zendow ve Legend ürünlerini de satıyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Deceuninck firmasından aldığımız güç ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle firmamızı bir marka haline getirdik. Sektörde rekabette en büyük avantajlarımızın arasında termin sürelerimize olan bağlılık, müşteri memnuniyeti, çözüm odaklı yaklaşım, dürüst ve ahlaklı ticari politikamız yer alıyor.

canlar maestro1b

Maestro markasını tercih etme sebepleriniz nelerdir?

Dünyanın ilk 3 PVC üreticisi olan Deceuninck’ten gücünü alan Maestro markasının da kalitesine inancımız tamdı. Zengin ürün çeşitliliği, benzerlerine göre sağlam ve kaliteli yapısı Maestro markasını tercih etmemizi beraberinde getirdi.

Kendi bayilik sisteminiz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bölgemizde geniş bir bayi ağına sahibiz. Yıllardır bizimle birlikte aynı yolda yürüyen bütün bayilerimizin, maddi ve manevi her zaman yanındayız. Yıllardır süren ticari bir birlikteliğimiz bulunuyor. İşbirliği noktasında sürdürdüğümüz istikrar, karşılıklı güvenin bir neticesi olarak bugünlere ulaştı.

Ürünlerinizin kullanıldığı projeler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Küçük, büyük yüzlerce projede imzamız bulunuyor. Bursa’nın imarında görev alan Ona Holding, Akyükselen İnşaat, Lik Yapı, B.T.G İnşaat, Yb Yapı, Flora İnşaat gibi irili ufaklı çok sayıda inşaat firmasının projelerine pencere imalatı ve montaj hizmeti verdik.

Bursa dışındaki projelerde de yer almak yönünde girişimleriniz olacak mı?

Geniş ve yaygın bayi ağımız sayesinde Bursa dışındaki projelerde de yer alıyoruz. Bu kapsamda Balıkesir’de bulunan üretici şubemizle birlikte hareket ederek geniş bölgelere hizmet veriyoruz.

Pandemi dönemindeki çalışmalarınız nelerdir? Pandemi faaliyetlerinizde ne tür değişimlere sebep oldu?

Aldığımız yoğun ve etkili tedbirler neticesinde pandemi döneminden olumsuz etkilenmedik. Birçok firmanın aksine pandemi bizim üretimimizde hiçbir aksaklık oluşturmadı. Pandemi öncesindeki gibi üretim ve uygulama çalışmalarımıza aynı hızla devam ettik.

2021 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahsedebilir misiniz?

Daha da fazla büyüyerek sahip olduğumuz geniş bayi ağını genişletmek, ihracat faaliyetleri içinde olmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Geniş bayi ağımız ile Bursa’nın dışına çıkarak ürünlerimizi Türkiye’ye kazandırdık. Geldiğimiz son aşamada, ürünlerimizi yurt dışına kazandırmayı planlıyoruz. 2021 yılında da bu çalışmaları olgunlaştıracağız. Bunun dışında hem dünyanın hem de ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerde, üretimimize ara vermeden ülke ekonomisi için katma değer yaratmak önceliğimiz olacak.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

Canlar will make its name known to the World with the Export Activities to be Carried out in 2021

We conducted an interview with Mr. Mürsel GÜRAKAR, South Marmara Region distributor of the Maestro brand, who is also the Operations Manager of Canlar, Egepen’s manufacturer dealer, where we talked about the significant milestones of the company in its journey of 23 years, the contributions of brand collaborations and dealer formation to this journey and their 2021 targets.

canlar maestro1c

Powered by OrdaSoft!