arti yapiArtı Yapı 2022’de Ürün Çeşitliliği ve İhracata Odaklanacak

Artı Yapı Kurucusu Osman ŞAHİN ile firmanın faaliyet alanları hakkında bilgiler edindiğimiz, 2022’ye giden yolda gerçekleştirdikleri çalışmalara parantez açarak yeni dönem hedeflerini ele aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik

 

 

 

arti yapi 91a

Röportajımıza başlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

1981 Çankırı doğumluyum. 2004 yılında yapı sektörüne giriş yaptım. Kısa sürede edindiğim tecrübe ile 2013 yılında firmamızın kuruluşunu gerçekleştirdik.

Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz? (Kuruluşu, m2 alanı, personel sayısı, makine parkuru gibi)

Firmamız Ankara Ostim’de faaliyet gösteriyor. 1300 metrekare kapalı alana sahip olan tesisimizde ana işimiz olan PVC aksesuar üretimi gerçekleştiriyor ve tedariğini üstleniyoruz. 10 kişilik profesyonel çalışan kadromuzla sektörde hizmet vermeyi sürdürüyoruz.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Firma olarak PVC aksesuarı, sineklik profili ve aksesuarları, XPS panel, vida, izolasyon ve çeşitli hırdavat malzemelerinin tedariğini sağlıyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Tedariğini sağladığımız tüm ürünlerimiz, sektörde kalite, sağlamlık ve kullanım kolaylığı açısından kendini ispatlamış markalardan oluşuyor. Ürünlerimizin sahip olduğu güçlü marka algısı bize rekabette güç kazandırırken faaliyetlerimize de yön veriyor.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Sunduğumuz ürün çeşitliliği, yıllara dayalı olarak sağladığımız piyasa güvenirliliği ve tedarik zincirini aksatmayacak uzun vadeli iş ortaklığı yapabileceğimiz partnerler ile çalışmaya özen gösteriyoruz. Çözüm ortaklığı kurduğumuz firmalarla çok uzun yıllara dayalı bir iş birliği içerisindeyiz. Böylece sektörde üst düzey bir güvenilirlik sağlıyoruz.

arti yapi 91b

Pandemi dönemindeki çalışmalarınız nelerdir? Pandemi faaliyetlerinizde ne tür değişimlere sebep oldu?

Pandemi sürecinin başlamasıyla tüm dünyada olduğu gibi firmamızda da ciddi önlemler alınarak faaliyetlerimizi yeni dünya düzenine adapte ettik. Uzun süren kapanma dönemlerinde aldığımız önlemlerle işlerimizi aksatmadan faaliyetlerimizi sürdürdük. Yeni normalleşme sürecine hızla adapte olup, tedarik zincirinin aksamaması için tüm personel kadromuzla hizmet vermeye devam ettik. Geldiğimiz son aşamada iş gücünde herhangi bir kayıp yaşamadık.

2021 yılının ilk yarısını sektörümüz ve firmanız açısından değerlendirir misiniz?

2021 yılı ilk yarısı herkes için olduğu gibi bizim için de çok hızlı geçti. Her ürünümüz için talep oldukça fazlaydı. Dünyada yaşanan ham madde krizi sebebiyle tedarik sisteminde oluşan olumsuzlukları, stok gücümüz ve profesyonel partnerlerimiz sayesinde hizmet verdiğimiz firmalara yansıtmamayı başardık. Firmalarımızla kurduğumuz çözüm ortaklığımız sayesinde onların tüm ihtiyaçlarını karşıladık.

2022 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

2022 yılında mevcut stok alanlarımızı genişletip, ürün çeşitliliğimizi artırarak üretim ve ihracat faaliyetlerine odaklanmayı planlıyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art dergilerine çok teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Artı Yapı Will Focus on Product Variety and Export in 2022

We have made an interview with Osman ŞAHİN, the founder of Artı Yapı, during which we learned about the scope of operations of the company and addressed their targets for the new term by asking him to provide more details on their operations on the road to 2022.

Powered by OrdaSoft!