yagmurpen logoYağmurpen Yaklaşık 20 Yıllık Tecrübesini Fuarda Sergiledi

Yağmurpen ortaklarından İhsan POLAT ile Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’na ilişkin görüşlerini ve fuarın yansımalarına ilişkin değerlendirmelerini aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

yagmurpen 92a

Öncelikle firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

2002 yılında PVC sektörüne adım attık. 2015 yılında kaliteli ürün gamımız ile Gaziantep Küsget Sanayi Sitesi’ndeki tesisimizde PVC kapı ve pencere profili üretimine başladık. Bu girişimimizle zamanla kaliteli destek sacı üretimini de üretim gücümüze kazandırdık. 2019 yılında destek sacı üretimimizi Gaziantep Küsget Sanayi Sitesi’ndeki tesisimize adapte ettik.  Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri olan Gaziantep Organize Sanayi Sitesi’nde üretim kapasitemizi artırma çalışmalarımızı genişlettik. O dönemden bu yana PVC kapı ve pencere profili imalatına kaliteden ödün vermeden aynı istek, kararlılık ve özgüvenle devam ediyoruz.

Katılım sağladığınız 2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarlarında hangi ürünlerinizi sergilediniz?

2002 yılından bu yana uzmanlaştığımız PVC kapı ve pencere profili ve PVC destek sacı üretiminde ulaştığımız son noktayı fuarda ziyaretçilerimizle buluşturduk. Bu sayede yaklaşık 20 yıllık köklü deneyimimizin gücünü fuarda temsil ettik.

Fuara özel geliştirdiğiniz ya da ilk kez fuarda sergilediğiniz ürün ya da hizmetleriniz oldu mu? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Pandeminin olumsuz etkileriyle birlikte değerlendirdiğimizde fuarımız görüşme ve iş odaklı geçti. Geçtiğimiz aylardan bu yana döviz fiyatlarına bağlı olarak yükselişe geçen ham madde fiyatlarının etkisini fuarımızda hissettik.

Fuara ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz? Fuarın sektörünüz ve firmanız adına kazanımlarını geçtiğimiz yıllara kıyaslayarak değerlendirebilir misiniz?

Fuarımız firmamızın temsil gücü elde etmesi ve tanıtımının yapılması açısından bize büyük katkı sağladı. Döviz fiyatlarının artışına paralel olarak yüksek seyreden ham madde fiyatları karşısında satışlarımıza verimlilik kazandıracak bir fırsat oluştu. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Fuar sırasında yurt dışı bayileriyle bir araya gelme fırsatı bulduk. Fuarda gerçekleştirdiğimiz görüşmelere fuar sonrasında da sürdürülebilirlik kazandırdık. Bu bağlantıların yakın ve uzun vadede bizlere destek olmasını umuyoruz.

Fuarda ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuar sırasında yaptığımız görüşmelerin yansımalarını almayı bekliyoruz. Bu konudaki görüşme trafiğimiz tüm hızıyla sürüyor.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Her yıl fuardaki yerini alarak yayınlarıyla sektörü temsil eden Win&ARTProje - ALU&Art dergilerine teşekkür ederiz.

Yağmurpen Exhibited Its Nearly 20 Years of Experience at the Fair

We conducted an interview with İhsan POLAT, one of Yagmurpen partners, in which we got their views on Eurasia Window, Door and Glass Fairs and their evaluations on the reflections of the fair.

yagmurpen 92b

Powered by OrdaSoft!