kahe yilmazlarKahe Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda Ticari İlişkilerini Hareketlendirdi

Kahe firma yetkilisi Mustafa YILMAZLAR ile Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’na ilişkin görüşlerini aldığımız, fuarda sergiledikleri ürünler hakkında bilgi edindiğimiz, firmanın fuardan beklentilerini konuştuğumuz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

kahe 1a

 

Öncelikle firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

1996 yılında resmi olarak faaliyete geçen firmamızın geçmişi, çok daha eskiye dayanıyor. Faaliyetlerimize bölgesel bir firma olarak ithalat yaparak başladık. Kısa sürede kendi alanımızda sektörün lider firmaları arasında kendimize yer edindik. Geçmişte ithalatımızın önemli bir bölümünü oluşturan cam sarf malzemelerinden cam mastarı, gönye ve vantuz ürün grubunu 2010 yılında bünyemizde üretmeye başladık. Zamanla sektörde camın yerine alüminyumun ağırlık kazanmasıyla üretimimizde alüminyuma odakladık. Son bir yıldır cam kapı kilitleri ve menteşe ürün gruplarının ithalat ve satışını yapıyoruz. 2013 yılından bu yana pazarın çok yakından tanıdığı Kahe markasını, Yılmazlar İthalat bünyesine katarak, ürünlerimizi Kahe markasının yıllara varan tecrübesiyle piyasaya sunuyoruz. Yeni hedeflerimiz arasında ürün yelpazemizi genişleterek yurt içi ve yurt dışı pazarlardaki payımızı artırmak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımıza değer kazandırmak yer alıyor. Bu noktada müşterilerimizin güvenine layık olabilmek için gelişen zamanın yenilik ve teknolojilerine adapte olarak kalitemizi artırmayı hizmet anlayışımızı geliştirmeyi sürdürüyoruz.

Katılım sağladığınız 2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda hangi ürünlerinizi sergilediniz?

Fuarda ileri teknolojiler kullanarak geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimizi ziyaretçilerle buluşturduk. Bu kapsamda cam kapı aksesuarları ve camcı el aletlerimizi tanıtma fırsatı bulduk.

Fuara özel geliştirdiğiniz ya da ilk kez fuarda sergilediğiniz ürün ya da hizmetleriniz oldu mu? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Kahe cam kapı aksesuarları ile cam kapı sürme sistemlerinde uygulanabilir ürünlerimize eklediğimiz 3 yeni ürünümüzle fuarda büyük beğeni topladık. Bu ürünlerden biri olan Soft kapanan cam kapı sürgü sistemimiz, farklı açılarda uygulanabilir olması nedeniyle sunduğu pratik çözümlerle ziyaretçilerin odağı oldu diyebiliriz. 

kahe 1b

Fuara ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz? Fuarın sektörünüz ve firmanız adına kazanımlarını geçtiğimiz yıllara kıyaslayarak değerlendirebilir misiniz?

Yılmazlar İthalat’ın bünyesinde yer alan Kahe markasını temsilen firma görüşmelerimizi fuar öncesinde başlattık. Bu sayede uzun soluklu bir iletişim süreci inşa ettik. Görüşmelerimizi fuar sırasında da pekiştirerek fuar sonrasına taşımayı başardık. Bu görüşme trafiği sayesinde iş odaklı oldukça verimli sonuçlar almayı başardık.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Fuarda sırasında yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz ile ikili ilişkilerimizi geliştirme fırsat bulduk. Bu fırsatın ticari ilişkilerimize hareket kazandıracağına inanıyoruz. Bunun kısa vadeli sonuçlarını almaya başladık.

Fuarda ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuarda sergilediğimiz yeni ürünlerimize ilişkin oldukça olumlu yansımalar aldık. Yenilikçi ürünlerimize yönelik ilginin yakın zamanda iş akışımıza yansıyacağına inanıyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Her yıl fuarımızda bizleri başarıyla temsil ettikleri için bir kez daha Win&ARTProje - ALU&Art dergilerine teşekkür ederiz.

Kahe has activated its Commercial Relations at Eurasia Window, Door and Glass Fairs

We conducted an interview with Kahe company representative Mustafa YILMAZLAR, where we got their opinions on Eurasia Window, Door and Glass Fairs, got information about the products they exhibited at the fair, and talked about the company’s expectations from the fair.

Powered by OrdaSoft!