vbh logoVBH Türkiye, Hızlı, Güvenli ve İnovatif Hizmetini Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda Tedarikçilerle Buluşturdu

VBH Kapı ve Pencere Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Satış Direktörü Baskın ERDOĞAN ile kapı pencere sektörüne kazandırdıkları sistemlerin avantajları hakkında bilgiler aldığımız, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’na ilişkin değerlendirmelerini içeren bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

vbh01

Öncelikle firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

2003 yılında kurulan firmamız, Avrupa’nın en büyük kapı pencere aksesuarları firması olan VBH Holding tarafından devir alınarak, 2009 yılından bu yana VBH Türkiye olarak hizmet vermektedir. 12 yıldır sürdürdüğü başarılı faaliyetleriyle sektördeki konumunu yükselterek kapı pencere sistemlerinde bölgelere özel ürün üretimiyle öne çıkmıştır.

vbh02Katılım sağladığınız 2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda hangi ürünlerinizi sergilediniz?

Yurt içi, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetlerindeki müşterilerine hizmet veren firmamız, sektöre yön veren ve bölgelere özel ürünlerin yanında, Türkiye’den Avrupa’ya kapı pencere üreten firmalar için ürettiği özel ürünlerini sergilemiştir.

Fuara özel geliştirdiğiniz ya da ilk kez fuarda sergilediğiniz ürün ya da hizmetleriniz oldu mu? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Standımızın yıldızı olan GreenteQ Slide&Fold (Sür&Katla) ürünümüz, uygulamacı firmalarımızın yanı sıra birçok sistem evi ve profil merkezi tarafından ilgi gördü. Geniş alanlarda açılım sağlayan katlanır sürme sistemimiz, kolay ve pratik kullanımının yanında, alanı maksimum kullanma ve sektörün sorunu olan camları rahat temizleme kolaylığını da sağlıyor. Ayrıca kullanıcı dostu olan Siegenia Comfort devirmeli sürme sistemimiz de kapanma esnasında kanadın kendiliğinden kasaya oturmasının kolaylığıyla oldukça ilgi çekti.

Fuara ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz? Fuarın sektörünüz ve firmanız adına kazanımlarını geçtiğimiz yıllara kıyaslayarak değerlendirebilir misiniz?

Pandemi dönemi müşterilerimiz sektördeki gelişmeleri çok fazla takip edemedi. Fuarın planlanmasıyla birlikte, yenilikleri takip etmek ve sektör temsilcileri ile buluşmak için bir fırsat doğdu. Biz de müşterilerimizle tekrar bir araya gelmek ve sektörel yenilikleri göstermek amacıyla gelen tüm misafirlerimizi standımızda ağırladık. Geçmiş senelere göre oldukça talep gören, gerçek ihtiyaç sahiplerinin ziyaret ettiği bir fuar geçirdik.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Bu fuarda gelecek yıllara ışık tutacak gelişmelerin olduğunu söyleyebilirim. Kapı pencere sektörünün gerçek ihtiyacı olan doğru ürün, doğru tedarikçi, doğru müşteri konseptinin bir araya geldiğini, sektörel ham madde ve stok sorununun yaşandığı bu zor dönemde, VBH Türkiye’nin tam tedarikçi vasfıyla doğru çalışmalar yaptığını söyleyebiliriz.

Fuarda ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Geçtiğimiz yılların aksine, sıcak satışın fuar zamanlarında olmadığını, müşterilerin hizmet, ürün kalitesi ve teknik konularla daha çok ilgilendiğini, gerçek çözüm ortağı arayışı içinde olduklarını gözlemledik. Mevcut alt yapımızın etkisiyle, fuardaki bilgilendirmelerimiz doğrultusunda, emeğimizin satışa dönüşeceğini, görüşmeye başladığımız yeni firmalardan aldığımız feedbacklerden görüyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Dünyanın küreselleştiği, firmaların kendilerine hızlı, güvenli ve inovatif hizmet verebilecek gerçek tedarikçiyi bulmaya çalıştığı bir dönemdeyiz. VBH Türkiye, tüm bu konularda teknik ekibi ile her zaman müşterilerinin yanında olacaktır. Ülkemizdeki müşterilerimiz, doğrama üretimi yapıp tüm dünyaya hizmet verebilecek potansiyele gelmiştir. Avrupa, Asya ve Afrika bölgelerinin tam ortasında lojistik merkezi konumunda olan ülkemizin hızlı ve doğru çözümlerle hizmet vermesinin oluşturacağı katma değer hepimiz adına çok değerlidir. Bu vesileyle sektöre tüm yenilikleri hızla aktaran sizlere, sektörel derneklere ve değerli müşterilerimize sağlıklı, bereketli ve mutlu bir yıl diliyoruz. Win&ARTProje - ALU&Art dergilerine sektörümüze yaptığı katkılar ve kıymetli emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

VBH Türkiye has introduced Its Fast, Safe, and Innovative Service to the Suppliers at Eurasia Window, Door, and Glass Fairs 

We interviewed with Baskın ERDOĞAN, Sales Director of VBH Kapı ve Pencere Sistemleri San ve Tic A.Ş., in which we have gained information not only about the advantages of the systems they have introduced to the door & window sector, but also about their opinions regarding Eurasia Window, Door, and Glass Fairs.

vbh02

Powered by OrdaSoft!