bayal aluminyumBayal A.Ş. Avrasya Pencere Fuarı’nda Yurt Dışı Bayilik Anlaşmalarına İmza Attı

Bayal A.Ş firmasının sahibi Mehmet DEĞİŞMEN ile firmanın sektöre kazandırdığı çözüm odaklı yaklaşımını ve katıldıkları fuarın ticari faaliyetlere getirdiği katkılarına ilişkin bilgi edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

bayal 92aÖncelikle firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

Bayal A.Ş olarak 2021 yılında TOSB sanayi sitesinde yılların profil üreticisi Demsan Alüminyum ile ortaklık kurarak sineklik, cam balkon ve soudal yapı kimyasalların distribütörlüğünü alarak toptan ve perakende satış ve pazarlama firması olarak faaliyete geçtik. Çözüm üreten yaklaşımımızla sektörde fabrika ve tedarikçi arasında yaşanan çeşitli sıkıntıları ortadan kaldırdık. Alüminyum ve sineklik alanlarının çözüm mekanizması olarak faaliyetlerimize yön veriyoruz. 

Katılım sağladığınız 2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda hangi ürünlerinizi sergilediniz?

Köklü deneyimimiz ve yenilikçi yüzümüzle en yeni teknolojileri kullanarak tasarladığımız sineklik sistemlerimizi, cam balkon perde sistemlerimizi ve Soudal ürünlerimizi fuarda sergiledik.

Fuara özel geliştirdiğiniz ya da ilk kez fuarda sergilediğiniz ürün ya da hizmetleriniz oldu mu? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Pileli sineklik sök tak sistemimizi ve cam balkon perde sistemimizi yeni tasarladığımız kapaklı aksesuarlar olarak fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunduk. Bu ürünlerimiz başta olmak üzere, tüm sergilediğimiz ürünler yurt içi ve yurt dışı ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

Fuara ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz? Fuarın sektörünüz ve firmanız adına kazanımlarını geçtiğimiz yıllara kıyaslayarak değerlendirebilir misiniz?

Pandemi nedeniyle uzunca bir aranın ardından sektör temsilcileri ve ziyaretçilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Firmamızın bilinirliğini artırmak ve yeni ürünlerimize ilişkin memnuniyeti ölçmek açısından oldukça verimli sonuçlar aldık.

bayal 92b

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Amerika, Almanya, Portekiz, Hollanda, Sırbistan, Lübnan, Türkmenistan ile bayilik anlaşmalarına imza attık. Bunun yanı sıra farklı ülkelerle bayilik görüşmelerimiz sürüyor.

Fuarda ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Her sene olduğu gibi bu sene de fuar sırasında sıcak satışa yönelik oldukça olumlu sonuçlar aldık. Bu satışın etkilerinin kısa ve uzun vadede sonuçlarını alacağımıza inanıyoruz.

Fuar sırasında bir organizasyon gerçekleştirdiniz mi?  Gerçekleştirdiyseniz bilgi verebilir misiniz?

Yurt dışından gelen ziyaretçi ve müşterilerimizin fikirleri bize Ar-Ge aşamasında yol gösterecek. Onların izlenimleri ve fikirleri ile yeni ürünlerimizi tasarlayarak ürünlerimizin başarısını artıracağız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Her yıl fuarımızda yer alarak bizlerin tanıtımını üstlendiğiniz için bir kez daha Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine teşekkür ederiz.

Bayal Inc. Signed International Dealership Agreements at the Eurasia Window Fair

We conducted an interview with Mehmet DEGİŞMEN, the owner of Bayal A.Ş., where we learned about the solution-oriented approach that the company brought to the sector and the contribution of the fair they attended to commercial activities.

Powered by OrdaSoft!