Arma Yapı Sistemleri A.Ş En Yeni Markalarıyla Fuarda Gövde Gösterisi Yaptı

Arma Yapı Sistemleri A.Ş Ortakları Ayhan BAYRAM ve Cem YEŞİLIRMAK ile fuara ilişkin görüş ve değerlendirmelerini aldığımız, fuarın yeni markalarının yolculuklarına kazandırdıklarına dikkat çektiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

arma yapi 92a

2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda hangi ürünlerinizi sergilediniz?

Uzunca bir aradan sonra gerçekleşen fuarımızda en yeni markalarımızın ürünlerini ziyaretçilerle buluşturduk. Yeni markamız İtalyan Ditec fotoselli kapı modellerinden Das107 Kayar Kapı, Civik ve Sprint Kayar Kapı, Roto marka Patio Alversa PS Air Com 160, Patio Alversa KS160, Patio Lift, Patio İnowa, NX TF Çitf Açılım, Kancalı Kilitli Kapı, NX 130kg Çift Açılım ve AL540 TF Çift Açılım, Fornax marka Katlanır Sistem, Yarı Otamatik Sürme, Kaldır Sür Sistem ve Alüminyum Çift Açılım ürünlerimiz, sergilediğimiz başlıca ürünlerimiz arasında yer aldı.

Fuara özel geliştirdiğiniz ya da ilk kez fuarda sergilediğiniz ürün ya da hizmetleriniz oldu mu? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Ditec markası ile sergilediğimiz ürünlerin tamamı bizim için yeni ürün anlamı taşıyor. Dış mekanlar için fotoselli yana açılır kapı, iç mekanlar için Civik modeli, 90 derece açılır kapılar için Sprint modeli bu ürünlerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca Roto markamızın yeni nesil NX Çift Açılım ve Inowa Sürme Sistemimizin tanıtımını da yapma fırsatı bulduk.

Fuara ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz? Fuarın sektörünüz ve firmanız adına kazanımlarını geçtiğimiz yıllara kıyaslayarak değerlendirebilir misiniz?

Fuar tüm sektör temsilcileri için oldukça verimli geçti. Fuara katılan diğer katılımcı arkadaşlarımızın hepsi bizimle aynı duyguyu paylaşıyor. Uzun aradan sonra sektörümüz bir araya gelmeyi, fuar ortamında ürünlerini sergilemeyi özledi. Fuarda bu özlemi giderdik ve bu da yeni iş imkanları oluşmasına, yeni firmalar ile tanışmamıza vesile oldu. Önceki fuarların aksine bu fuar çok yoğun ve verimliydi. Önceden diğer katılımcı arkadaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunar, her birini ziyaret edip, sohbet etme fırsatı bulurduk. Bu seneki fuarda bunu çok kısıtlı zamanlarda yaptık. Bu da bize çok farklı bir duygu yaşattı.

arma yapi 92b

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Yurtiçi ve yurtdışında yeni bağlantılarımız oluştu ve hemen de meyvesini vermeye başladı. İlerleyen zamanlarda bu bağlantıları perçinlemek ve geliştirmek için yurtdışı ziyaretlerine ağırlık vereceğiz. Bizim için sevindirici tarafı, yeni markamız Ditec için bu süreç çok daha hızlı gelişecek gibi görünüyor.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Sıcak satışlar da oldu tabi. Fakat uzun zamandır fuar organizasyonu gerçekleştirilmediği için bu tanıtım fırsatını tamamen ziyaretçilerimizi ağırlama ve ürünlerimizi sergilemeye verdik. Bunun karşılığını, yurtdışı ziyaretçilerimizin fazla olmasının da etkisiyle çok hızlı almaya başladık.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Tüm dünyayı saran Pandemi ve içinde bulunduğumuz ekonomik şartların bir an önce düzelmesi ümidiyle tüm sektörümüze başarılar diliyorum. Bu vesileyle 2022’nin herkes için sağlık, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu sene de fuarda bizleri temsil ettiğiniz için Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine teşekkür ederiz.

Arma Yapı Sistemleri Inc. Made a Show of Strength at the Fair with Its Newest Brands

We conducted an interview with Arma Yapı Sistemleri İnc. Partners Ayhan BAYRAM and Cem YEŞİLIRMAK, where we received their opinions and evaluations about the fair and pointed out that the new brands of the fair brought their journeys.

arma yapi 92c

Powered by OrdaSoft!