teamplast logoTeamplast Global Adımlarını Hızlandırarak 2023’te İhracat Faaliyetlerini Genişletecek

Teamplast ortaklarından Murat ÇOBAN ve Tolga BAYRI ile firmanın faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgiler aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

 

 

 

teamplast 1

Röportajımıza başlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

Murat ÇOBAN ve Tolga BAYRI olarak uzun yıllardır sektörde satış ve pazarlama faaliyetleri içerisindeyiz. Sektörde kendi işimizle ilgili birçok tanınmış firmada deneyim elde ettik.  Nihayet 2021 yılında REHAU üretici bayiliğini alarak kendi üretim tesisimizi açtık. Bir yIl gibi kısa sürede hedeflediğimiz noktanın çok daha ötesine ulaştık.

Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Firmamız İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, Aktim 2 İş Merkezi içinde faaliyet göstermektedir. 400 metrekare kapalı, 300 metrekare açık alana sahip olan tesisimiz, 12 profesyonel çalışanıyla faaliyet göstermektedir. Firmamızda PVC pencere ve kapı sistemleri üretimi yapıyoruz ve kendimize ait nakliye araçlarımızla montaj hizmeti veriyoruz.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Firma olarak PVC pencere ve kapı sistemleri üretim hizmetinin yanı sıra panjur, cam balkon, sineklik, açılır- kapanır tavan sistemleri satış hizmeti de sağlıyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

REHAU markasının bünyesinde olmak bizler için en büyük garantidir. Sattığımız ürünün ismi ve markaya güven, satış sonrası destek, sevkiyatlarımızdaki hız en önemli avantajdır.

teamplast 1b

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Çalıştığımız tüm tedarikçiler kendi alanlarında ilk üçte olan firmalardır. Seçtiğimiz kriterler ise; kaliteli malzeme, zamanlama, çözüm odaklılık, dürüstlük ve işinin arkasında durma gibi profesyonel ticarette olması gereken kriterlerdir.

Pandemi dönemindeki çalışmalarınız nelerdir? Pandemi faaliyetlerinizde ne tür değişimlere sebep oldu?

Tüm dünya gibi biz de değişimlere ayak uydurduk. Hijyen ve sosyal mesafe en büyük konu başlığımız oldu. Kuruluşumuz pandemi sürecinin sonuna geldiği için olumsuz etkilenmedik.

İhracat faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Henüz yeni bir firma olmamızdan dolayı iç piyasada faaliyetlerimize ağırlık vermek durumundaydık. İhracat için gerekli görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Teklif aşamasında olduğumuz görüşmelerimiz devam ediyor. 2023 yılının İhracat yılımız olmasını temenni ediyoruz.

2022 yılının ilk yarısını sektörümüz ve firmanız açısından değerlendirir misiniz?

2022 yılının ilk çeyreği tüm sektörde yaşanan hammadde sıkıntısı ve ülkemizde değişiklik gösteren döviz kurundan dolayı biraz durgun geçse de ikinci çeyreği tam aksi yönde çok yoğun geçmektedir. Biz de var gücümüzle bu yoğunluğa yetişmeye ve kaliteden ödün vermeden ihtiyaçları karşılamaya devam ediyoruz.

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahsedebilir misiniz?

2023 yılı için tek hedefimiz global pazarda kendimize daha fazla pazar yeri bulmak ve ihracat yapacağımız ülke sayısını arttırmak.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, değerli vakitlerini ayırıp firmamızı sayfalarına taşıdıkları için teşekkür ediyoruz.

Teamplast Global Will Expand Its Export Activities in 2023 by Accelerating the Process

We conducted an interview with Teamplast partners Murat ÇOBAN and Tolga BAYRI, where we got information about the company’s activities and goals.

Powered by OrdaSoft!