vermakVermak Fensterbau Frontale Fuarı’nda Uzun Vadeli Anlaşma ve Bayilik Sözleşmelerine İmza Attı

Vermak Proje Müdürü Ahmet İNAN ile Fensterbau Frontale Fuarı’nda gerçekleştirdikleri tanıtım faaliyetlerinin kazanımlarını ele aldığımız, önümüzdeki dönem fuar çalışmaları hakkında bilgiler edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

vermak 96a

Katılım sağladığınız Fensterbau Frontale Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Dünya çapında sektörel bazda oldukça ilgi gören fuara yıllardır aktif olarak katılım sağlıyoruz. Fuarın önde gelen katılımcıları arasında yer alan bir firma olarak uzun yıllara dayalı bir marka bilinirliği elde ettik. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılki fuarda da standımıza ilgi oldukça yoğundu.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarda alternatifli kaplama, PVC profil bükme, folyo dilimleme makinelerimiz ile tamamı kendi üretimimiz olan ve piyasaya sunduğumuz günden bu yana oldukça yoğun bir ilgi gören tutkal eritme sistemimizi sergiledik.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Uluslararası mecrada büyük öneme sahip olan bu fuarın müdavimi olmak elbette satışlarımızı oldukça olumlu etkiledi. Fuarda sektöre yön veren çok sayıda firma ile uzun vadeli anlaşmalar gerçekleştirdik. Aynı zamanda kritik öneme sahip birkaç ülke ile bayilik sözleşmelerine imza atık.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

2022 yılı fuar takvimimiz oldukça dolu. Haziranda India Wood ile başlayan fuar trafiğimiz Fensterbau Frontale Fuarı’nın ardından Kuzey Amerika’daki IWF Atlanta ile devam etti. 22-26 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek Woodtech’te yerimizi alacağız. 12-16 Kasım tarihlerinde İstanbul’da sektörümüzü buluşturacak Eurasia Window’a, 1-4 Aralık tarihlerinde Hindistan’da düzenlenecek Glass Technology’ye katılacağız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri adına sizlere çok teşekkür ederiz.

Vermak Fensterbau Signed Long Term Agreements and Dealership Contracts at Frontale Fair

We had an interview with Vermak Project Manager Ahmet İNAN, in which we discussed the achievements of the promotional activities they carried out at the Fensterbau Frontale Fair, and obtained information about the upcoming fair activities. 

vermak 96b

Powered by OrdaSoft!