ergunyapi 96aErgün Yapı Fensterbau Frontale Fuarı’nda Alüminyum Kapı Pencere Sistemleriyle İlgi Odağı Oldu

Ergün Yapı Genel Müdürü Ahmet ERGÜN ile Fensterbau Frontale Fuarı’na ilişkin değerlendirmelerini aldığımız, fuarda sergilenen ürünler ve fuarın faaliyetlerine katkılarına yönelik bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

ergunyapi 96b

Fensterbau Frontale Fuarı’na ilişkin değerlendirmenizi alabilir miyiz? Fuarın sektörünüz ve firmanız adına kazanımlarını geçtiğimiz yıllara kıyaslayarak değerlendirebilir misiniz?

Fensterbau Frontale Fuarı, sektörümüzün dev buluşmalarından biri olarak gelecek faaliyetlerimize büyük bir açılım kazandırıyor. Yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerimizde pusula görevi gören konumuyla sektörümüze dinamizm getiriyor. Ancak bu sene fuarın tarihinde mevsimsel açıdan yaşanan değişim, ziyaretçi sayılarını etkiledi. Genellikle yaz aylarının tatil olarak değerlendirildiğinin hesaba katılmadan yapılan zamanlama hatası, haliyle firma katılımlarını düşürdü.

Bu yılki fuarda hangi ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sergilediniz?

Avrupa standartlarındaki üretim kalitemiz ve üstün tasarım gücümüzle fuarda sektörümüzün ulaştığı son noktanın temsilciliğini üstlendik. Bu sene fuarda PVC ile alüminyum kapı pencere ve cam balkon sistemlerimizi tanıttık. Özellikle üretimine yeni başladığımız alüminyum kapı pencere sistemlerimiz fuarın ilgi odağı oldu.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Fuarda bayi odaklı güçlü iş bağlantıları kurduk. Birlikte çalışacağımız yeni bayilikler oluşturduk ve çeşitli projelere tekliflerimizi sunduk. Avrupa pazarını firmamızın vizyonunu, köklü deneyimi ve yenilikçi vizyonunu geliştirmemize olanak sağlayacak büyük bir pazar olarak görüyoruz. Avrupa pazarında faaliyetlerimizi genişleterek, küresel ticaretten aldığımız payı artırmayı planlıyoruz. Fuarları da firmamızın Avrupa’ya açılan kapısı olarak değerlendiriyoruz. Ergün Yapı olarak bu senenin sonunda satışlarımızın %40’ını yurt dışına gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimize şimdiden çok yaklaştık.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi? Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuarda sıcak satışın gerçekleştirileceği öngörüsüyle hareket ederek fuar öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Böylece standımızı ziyaret edenlere anında teklif sunabildik. Normal şartlarda fuardaki iş bağlantılarının ticarete dönüşmesi için firma gidip ölçü alır ve bu ölçüler dikkate alınarak teklif hazırlanır. Biz bu uzun süreci saniyelere indirmeyi başardık. Anında teklif vererek işimize ne kadar hakim olduğumuzu kanıtladık. Müşterilerinin tüm beklentilerini karşılayan ve çözüm ortaklığı kuran bir firma olarak her koşulda öngörülü hareket etmemizin kazanımlarını yaşıyoruz. Fuarın da bu yöndeki kazanımlarımıza yenilerini ekleyeceğine inanıyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Şahsınız aracılığıyla Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine ilginiz için çok teşekkür ederiz.

Ergün Yapı became the center of attention with its aluminum door and window systems at Fensterbau Frontale Fair

We had an interview with Ahmet ERGÜN, General Manager of Ergün Yapı, about the Fensterbau Frontale Fair, the products exhibited at the fair and the contributions of the fair to their activities.

ergunyapi 96c

Powered by OrdaSoft!