Salt Cam Glasstec Fuarı’nda Kurduğu Bağlantılarla İhracatını Artıracak

Salt Cam Satış ve Pazarlama Uzmanı Galip SALT ile ilk kez katıldıkları Glasstec Fuarı’nı değerlendirdiğimiz, fuarın kazanımlarını ele aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

saltcam 97a

Katılım sağladığınız Glasstec Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Fuar genel olarak olumlu geçti. Fakat birçok firma gibi beklediğimiz kalabalığı göremedik. Yine de ziyaretçi ve firmalar sektör içinden ve gerçekten işi bilen veya gerçek alıcı olanlardan oluşuyordu. Bu açıdan oldukça verimli bir fuardı.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Glasstec’e ilk kez katıldık. Temperli cam, lamine cam, temperli lamine cam, dijital baskılı temperli cam, kanal işlemeli ayna, bizote, freze ve alüminyum çift cam çıtası gibi ürünlerimizi sergiledik.

saltcam 97b

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Yeni kuracağımız Continue Temper hattımız için bağlantılar kurduk. Görüşmelerimiz halen devam ediyor. Ayrıca alüminyum çıta için de olumlu dönüşler aldık ve çıta ihracatımıza hız verdik.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuarda önümüzdeki dönemlerde satışa dönüşme potansiyeli bulunan güçlü bağlantılar kurduk. Fuarda sergilediğimiz ürünlere olumlu dönüşler aldık. Bu dönüşleri sipariş aşamasına taşımaya çalışıyoruz.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

Kasım ayında Avrasya Cam Fuarı’na her sene olduğu gibi bu sene de katılacağız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Salt Cam to Increase Exports Thanks to the Connections Established at Glasstec Fair

We interviewed with Galip SALT, Sales and Marketing Expert of Salt Cam, in which we assessed the Glasstec Fair they took part for the first time, and dwelled on their gains from this participation.

Powered by OrdaSoft!