wiberant lgWiberant Yapı, Yüksek Teknoloji Gücü ve Köklü Tecrübesiyle Kaliteyi Zirveye Taşıdı

Wiberant Yapı yetkilisi Kenan ÇİÇEK ile yüksek teknolojik güç ve köklü tecrübenin firmaya kazandırdıklarını vurguladığımız, bayilik faaliyetleri ve yeni dönem hedeflerine dikkat çektiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

wiberant 97a

Röportajımıza başlarken firmanız hakkında bilgi alabilir miyiz?

Wiberant Yapı olarak 2008 yılından bu yana PVC sektöründe hazır doğrama üretim ve montaj faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. 2022 itibarıyla Egepen Deceuninck üretici bayisi alarak hazır pencere market satışıyla Antalya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, çevre il ve ilçelerine hizmet veriyoruz. PVC doğrama faaliyetlerimizde özellikle hazır doğrama konusunda hızlı çözüm sunuyoruz. Hazır doğrama konusunda bazı tereddüt ve önyargıları, aldığımız yenilikçi tedbirler ile aşmayı başardık. Projelerimizde müşterilerimize önerilerde bulunarak onları kolaylıkla yönlendirebiliyor, taleplerine daha uyumlu cevap verebiliyoruz. Egepen Deceninck ile geleceğe yönelik emin adımlar atarak başarımıza ivme katmayı hedefliyoruz. Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak kabul ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana işimizi özenle ve dikkatle takip etmemizi, sunduğumuz hizmetin her daim arkasında durmamızı işimizin başarı anahtarları olarak görüyoruz.

Firmamızın yapılanması, faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Sürekli genişleyen müşteri potansiyeli ve müşteri memnuniyetini hedef alan, değişim ve yeniliklere açık yapısıyla Egepen Deceninck çatısı altında hizmet vermenin güvenini yaşıyoruz. Egepen Deceninck’in 70’lik, 82’lik ve sürme serilerinin farklı renk seçenekleriyle müşterilerimizin taleplerine en uygun şekilde cevap verebiliyoruz. Tüm şartnameli projelerde rahatlıkla yer alabiliyoruz. Sunduğumuz üst düzey hizmet ve kalite bizi aranan bir marka haline getirdi. PVC doğrama makinemiz, CNC işleme merkezi, CNC tam otomatik kaynaklarımız ve CNC köşe temizlemesi ve profesyonel bir ekibimizle sektördeki köklü bilgi ve birikimimizi sürekli gelişen teknolojimizle bütünleştirip müşteri ihtiyaçlarını zamanında ve istenilen şekilde karşılayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Ürün gruplarımızı Antalya içerisine kendi araçlarımızla civardaki il ve ilçelere ise ambar aracılığıyla ulaştırıyoruz.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Sektörel faaliyetlerimizde rekabet olgusuna; fiyat farkı odaklı değil, kalite farkını dikkate alarak yaklaşıyoruz. Rekabet politikamızı kalite odaklı kurarak, “farklı olanı”, “en yeniyi” üretimle buluşturma ve kaliteyi ortaya çıkarma gayreti içerisindeyiz. Bulunduğumuz inşaat sektörü çok geniş bir hizmet kartelasına sahip. Sektörün hızla gelişen şehirleşmeye yetecek kadar tedarikçinin olduğu PVC doğrama kolu, kendi içerisinde birçok alt hizmetlere bölünüyor. Bu sebeple, işimiz göründüğünden çok daha ayrıntılı ve zor. Bu denli hızlı yükselen bir şehirleşme, beraberinde çok hızlı bir üretimi gerektiriyor. Sektörümüzde üretim hızı, verimlilikle doğrudan orantılı. Bu da CNC makine sistemine sahip olan bizim gibi bir firmanın sektörde ön plana çıkmasına sebep oldu. Bildiğiniz üzere şehirleşme, toplu yıkım ve toplu inşaat şeklinde ilerleyen projelerden oluşmaktadır.

Bayilik faaliyetleriniz size nasıl bir değer kazandırdı?

Egepen Deceninck köklü bir geçmişe sahip bir marka. Kalite, hizmet, bilgi, tecrübe ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bizi markayla daha da yakınlaştırdı. Akdeniz bölgesinde sahip olduğu geniş faaliyet alanı da üretimimizi daha verimli hale getirdi.

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

2022 yılı bizim için çok aktif ve verimli geçti. “Hızlı ve özenli” prensibi ile her projemizin altından başarıyla kalktığımızı düşünüyoruz. Özellikle dijital medya tarafında gerçekleştirdiğimiz röportajlara kendimizi doğru tanıtmayı amaçladık. Böylece müşteri portföyümüzü civar illerden gelen siparişlerle genişlettik. 2023 yılının arifesinde birçok projemizi hayata geçirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Sağlam adımlar atarak yatırımlarımızın karşılığını alacağımız bir yıl olacağını umut ediyoruz. Gerçekleşen piyasa dalgalanmalarına önlem olarak, agresif bir piyasa politikası yürütmeyerek, optimum seviyede bir büyüme gerçekleştirmeyi planlıyoruz.  Sektöründe güvenli, kaliteli ve yenilikçi hizmet anlayışıyla müşteri beklentilerinin ötesinde değer yaratacak katma değerli ürün ve hizmet sunarak, sektörde örnek ve öncü kuruluş olmak, en büyük hedefimiz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Sektörümüzü çok daha iyi bir konuma taşımaya çalışmak için gösterdiğimiz gayretlerin yerini bulmasını ve rekabet anlayışının köklü bir değişime uğraması gerektiğini tüm sektör temsilcilerinin farkına varmasını bekliyoruz. Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak sizlere katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.

Wiberant Yapı Raised Quality To The Top, Thanks To Its High-Technology Power And Deep-Rooted Experience

We interviewed with Wiberant Yapı Manager, Kenan ÇİÇEK, in which we not only emphasized the gains that high-technology power and deep-rooted experience brought in their company, but also drew attention to their goals for the new term.

Powered by OrdaSoft!