pusula logoPusula Dekoratif, Avrasya’nın Dev Buluşmasında Çözüm Ortakları ve Bayileriyle Güç Birliği Oluşturdu

Pusula Dekoratif firma yetkilisi Ülkü TOPAL ile Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’nı değerlendirdiğimiz, fuarın firmanın faaliyetlerine kazandırdıklarına ve gelecek hedeflerine değindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

pusula dekoratif 98a

Katılım sağladığınız Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Sektörümüzün küresel gelişimine yön veren, dünyanın en büyük oyuncularını yerli üreticilerle aynı platformda buluşturan Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarı’na yaklaşık 15 yıldır katılım sağlıyoruz. 2005’ten bu yana dünya için ısıcam arası dekoratif profil üreten bir firma olarak fuarı dünyaya açılan bir pencere olarak görüyoruz. Bu seneki fuarda da faaliyetlerimiz açısından yeni fırsatlar elde ettik. Fuar süresince düzenlediğimiz yemek organizasyonlarımızda bayilerimiz ve çözüm ortaklarımızla buluşarak güç birliği oluşturduk.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz?

Fuarda sahip olduğumuz geniş makine parkuru sayesinde ürettiğimiz farklı ölçülerdeki ısıcam arası dekoratif profil çeşitlerimizi, alüminyum ve PVC profillere uygun folyo kaplama ürünlerimizi sergiledik.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Ağırlıklı olarak bayilerimiz ve çözüm ortaklarımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Üretimimizin önemli bir kısmını dünyanın çok sayıda ülkesine kazandıran bir firma olarak ziyaretçilerin ve çözüm ortaklarımızın standımıza olan ilgisinden ziyadesiyle memnun kaldık.

pusula dekoratif 98b

2023 yılı hedeflerinizden, katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlardan bahsedebilir misiniz?

Üretici ve ihracatçı bir firma olarak 2023’te ihracat faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda fuarlar da ajandamızda ilk sıralarda yer alacak. Örnek vermek gerekirse, 2023’te Avrasya Pencere, Avrasya Cam ve Avrasya Kapı Fuarları ile Sırbistan’da düzenlenecek Windoshow- Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nda yerimizi alacağız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Pusula Dekoratif Formed a Power Union with Its Solution Partners and Dealers at the Giant Meeting of Eurasia

We interviewed with Ülkü TOPAL, an officer of Pusula Dekoratif Company, in which we not only evaluated the Eurasia Window, Glass, Door and Aluminum Fairs, but also talked about the benefits of the fair for the company’s activities, and its future targets.

pusula dekoratif 98c

pusula dekoratif 98d

Powered by OrdaSoft!