aluwin 81ALÜ-WİN Alüminyum ve PVC, Yeni Yatırımlarıyla Ürün ve Hizmet Çeşitliliğini Artıracak

ALÜ-WİN Alüminyum ve PVC firma yetkilisi Mehmet KELLECİ ile 1. yılında ziyaret ettiğimiz firmanın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi edindiğimiz, 2023 yılı hedef, plan ve beklentilerine değindiğimiz bir röportaj geliştirdik.

 

 

 

 

aluwin 81a

Röportajımıza başlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

1978 yılında Gaziantep’te doğdum. Sektörümüze 26’lı yaşlarda, gıda sektöründen geçiş yaparak Karpen Plastik şirketinde Batı Marmara Bölge Müdürü olarak işe başladım. Uzun yıllar bu firmada görev yaptıktan sonra edindiğim tecrübelerle sektöre, satış alanında kendi şirketimizle devam etme kararı alarak Karpen Plastik ile distribütörlük anlaşması yapıp Batı Marmara ve Trakya bölgesinde satışlarımıza başladık.

Firmanızın kuruluşu hakkında bilgiler verebilir misiniz?

2022 yılının mart ayında ALÜ-WİN Alüminyum ve PVC şirketimizi kurduk ve başta Trakya olmak üzere Avrupa yakasında satış ve fiyat politikamızla müşteri sayımızı arttırma yolundayız. Aralıksız olarak sürdürdüğümüz faaliyetler kapsamında 1 yıl gibi kısa sürede oldukça uzun bir mesafe aldık. Bu husustaki atılımlarımızla yıllık büyüme hedeflerimize kısa sürede ulaşacağımızı öngörmekteyiz.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

ALÜ-WİN Alüminyum ve PVC olarak kapı, pencere, dış cephe, ısı yalıtım, duş kabin, küpeşte, cam balkon ve tüm aksesuar çeşitleri ile inşaat sektöründe PVC alüminyum ihtiyaçlarını karşılayarak sektörde adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Birçok firmanın özelleştirilmiş tasarım beklentisine cevap veren iş ortaklığımız mevcuttur. Satış sonrası destek ile müşterilerimizle sürekli etkileşim halinde olup müşteri devamlılığını kalite memnuniyetinden bir adım öteye taşıyarak profesyonel kadromuz ile destekliyoruz.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

Hedeflerimizi gerçekleştirme stratejimizde doğru insan, doğru zaman, doğru tecrübe, prensibiyle ilerliyoruz. Uzun süren bu işleri yürüten çözüm ortakları ile çalışmak, fabrikaların üretim gücünü daha uygun maliyetler ile artırarak yüksek verimlilik elde edilmesini sağlayacak tercihlerde bulunuyoruz. Bu tür bir işbirliği, her iki tarafın çıkarları ve karşılıklı yararları doğrultusunda kazan-kazan ilkesine dayalı mantıklı bir seçim olacaktır.

aluwin 81b

2023 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

Satışta ana hedefimiz, bölgemizde öne çıkan firmaların zincirleme tedarikinde ciddi rol almaktır. Başarı hedefimizi gerçekçi kılmaktır. Parkurumuza yeni teçhizat yatırımlarıyla ürün ve hizmet çeşitliliğimizi artırarak müşteri portföyümüze zengin hizmette bulunmak için gerekli projeleri tamamlayarak hayata geçirmeye başlamış bulunmaktayız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje – ALU&ART Dergilerine, katkılarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

ALÜ-WİN Aluminyum ve PVC is to Increase Product and Service Diversity with New Equipment Investments

We interviewed with ALÜ-WİN Alüminyum ve PVC Company Officer, Mehmet KELLECİ, in which we not only have gained information regarding the operations and product groups of the company incorporated 1 year ago, but also spoken of their objectives, plans and expectations for 2023.

Powered by OrdaSoft!