Ege Profil Tic. ve San. A.Ş., “2021 Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” Özel Ödülünü Aldı

Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından hayata geçirilen Bağımsız Kadın Direktörler Projesi son 8 yıldır olduğu gibi 2022’de de “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu Endeksi”ni ve “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu Ödülleri”ni açıkladı.

 

Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş., 2021 yılı “Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu Endeksi”nde yer alarak “2021 Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulu” özel ödülünü almaya hak kazandı.

 

 

ege profil

Ödüle ilişkin açıklamada bulunan Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. Genel Müdürü Ergün ÇİÇEKÇİ, böylesi anlamlı ve güzel bir ödüle layık görüldükleri için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ergün ÇİÇEKÇİ, “Kurulduğumuz yıldan bu yana her ne kadar sektörümüz erkek odaklı bir sektör olsa da özellikle beyaz yaka çalışanlarımızın kadınlardan oluştuğunu görüyoruz. Biz yönetim kadrosundaki kadın çalışan sayımızı artırırken bu konuda pozitif ayrımcılık yapmıyor, cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm çalışanlarımıza eşit şartlarda yarışma ortamı sunuyoruz. Eşitlikçi yaklaşımımızın bu ödül ile taçlandırılması, gerçekten yaptığımız tercihlerin çok doğru olduğunun önemli bir göstergesidir. Pozitif ayrımcılık yaparak değil, eşit şartları sunarak kazananın öne geçtiği bir düzen oluşturmanın hem şirketimiz hem de toplumumuz için çok daha değerli bir anlam taşıdığına inanıyoruz’’ dedi.

Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. received the Special Award of “2021 Board of Directors Empowered by Women”

The Independent Woman Directors Project, implemented by the Sabancı University Corporate Governance Forum, announced the “Board of Directors Empowered by Women Index” and “Board of Directors Empowered by Women Awards” in 2022, as it has been for the last 8 years. Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş. was included in the “Board of Directors Empowered by Women Index” for the year 2021 and was entitled to the special ward of “2021 Board of Directors Empowered by Women”.

Powered by OrdaSoft!