PÜKAD Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İşbirliği Protokolüne İmza Attı

Plastik sektörüne nitelikli iş gücü sağlayan meslek liselerine destek verme kararı alan PÜKAD, bu kapsamda Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği protokolüne imza attı.

Sektörünün geliştirilmesi hedefiyle üst yapı alanını seçen kız öğrencileri teşvik etmek, cephe sistemleri ve PVC doğrama alanında kadın istihdamını arttırmak için dernek tarafından 5 kız öğrenciye burs desteği sunulacak.

 

 

 

pukad hezarfen 97a

PÜKAD, (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) yeni öğretim yılında eğitime destek olarak sektörün geleceğine hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile okulun üst yapı dalında öğrenim gören öğrenciler yararına burs desteği sağlanması amacıyla protokole imza attı.

PÜKAD ile Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasındaki işbirliği protokolü, PÜKAD adına PÜKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehtap ULUCEVİZ Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Handan ÖZKAN ÖZDEMİR tarafından imzalandı.

Kız Öğrencileri Teşvik Edecek

PÜKAD bu işbirliğiyle okulun İnşaat Teknolojisi Bölümü’nde üst yapı dalında öğretim gören 5 öğrenciye burs desteği sunacak. Destek kapsamında PÜKAD, inşaat sektörünün geliştirilmesi amacıyla üst yapı alanını seçen kız öğrencileri teşvik etmeyi ve böylelikle sektörde kadın istihdamını artırmayı hedefliyor. Üst yapı alanında 10. Sınıfta yer alan kız öğrenci sayısının fazla olduğu durumlarda okulun inşaat teknolojileri bölüm öğretmenlerinden oluşan komisyon tarafından 5 öğrenci seçimi yapılacak ve burs desteği sağlanacak.

PÜKAD (Window and Door Sector Association) Entered Into Collaborative Protocol with Hezarfen Vocational and Technical Anatolian High-School

PÜKAD entered into Collaborative Protocol with Hezarfen Vocational and Technical Anatolian High-School pursuant to its decision to provide support to vocational high-schools that bring up qualified labor to the plastics sector. In parallel to its aim of developing the sector, the Association will offer scholarship support to 5 female students as a token of its intent to increase female employment in the field of facade systems and PVC joinery, and to encourage female students who choose the superstructure field.

pukad hezarfen 97b

Powered by OrdaSoft!