Erdal BAHÇIVAN Yeni Dönemde De İSO Yönetim Kurulu Başkanı Koltuğunda

İstanbul Sanayi Odası’nın 2022-2026 Dönemi Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı ve diğer birimlerinin seçimleri yapıldı. Erdal BAHÇIVAN yeni dönemin İSO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

 

 

 

iso 80a

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022-2026 döneminde görev alacak Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimi tamamlandı. Çift listenin yarıştığı seçimde, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal BAHÇIVAN, 56’ya karşı 74 meclis üyesinin oyu ile başkan seçildi. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal BAHÇIVAN, “Seçimlerin ardından üretim hayatımızı, sanayimizi, odamızı hep daha ileriye götürmek hedefi etrafında kenetleneceğiz. Çok değer verdiğimiz iş birliği kültürü eşliğinde öncelikle ülkemiz sanayisi ve odamız için dün olduğu gibi yarın da aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Meclis Üyeleri ve Sanayicilere Teşekkür Etti

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal BAHÇIVAN, seçimlerin ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Geçen hafta başlayan İSO seçim maratonunu, odamızın geleneklerine yakışır bir olgunlukta tamamladık. 2022-2026 çalışma dönemi için İSO meclis üyelerimizin teveccühleri ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildim. Destekleri için başta meclis üyelerimiz olmak üzere tüm sanayici dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rekabetin ve yarışın kurumlara her zaman dinamizm kazandırdığını düşünüyorum. Yıkıcı olmayan rekabet toplumları, kurumları ve bireyleri hep ileriye götürmüştür. Bu çerçevede odamıza hizmet için demokratik bir şekilde yarıştığımız sanayici arkadaşlarımı getirdikleri rekabet ve dinamizm için tebrik ediyor, onlara da teşekkür ediyorum.”

Yeni İSO Yönetim Kurulu Belirlendi

Seçim sonucunda İSO’da 2022-2026 yılları arasında görev yapacak olan Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Erdal BAHÇIVAN, İrfan ÖZHAMARATLI, Kemal AKAR, Cemal KELEŞ, Sultan TEPE, Vehbi CANPOLAT, Celal KAYA, İnan ALTINBAŞ, Hüseyin ÇETİN, Faruk SARI ve Murat ÇÖKMEZ oldu. İSO Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Kenan BAYTAŞ, Sadettin KAŞIKIRIK, Yalçın ÇAĞLAR, Suat ÖZTÜRK, Mehmet ŞENOCAK, Aydın ASLANDAĞ, Fuat KÜÇÜK, Adem GENÇ, Kerim ÇOLAKOĞLU ve Abdurrahman UZUN’dan oluştu.

İSO Meclis Başkanı Ender YILMAZ Oldu

İSO Yönetim Kurulu ile aynı gün yapılan yeni dönemin ilk meclis toplantısında, İSO Meclis Başkanlık Divanı da seçildi. Yapılan oylama sonucunda 80 oy ile Ender YILMAZ İSO Meclis Başkanı seçildi. İSO Meclis Başkan Vekilleri Sadık Ayhan SARUHAN, Yüksel ÖZYURT ve Katip Üye Koray YAVUZ oldu.

Erdal BAHÇIVAN serves as the Chairman of the ISO Board of Directors in the new term

Elections were held for the Board of Directors, Executive Board Assembly, and other units of the Istanbul Chamber of Industry for the 2022-2026 period. Erdal BAHÇIVAN has been elected Chairman of the ISO Board of Directors for the new term.

iso 80b

Powered by OrdaSoft!