Pusula Dekoratif, Avrasya’nın Dev Buluşmasında, Teknolojik Ürün Sunumları ve Dijital Standıyla Göz Doldurdu

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’nda dikkat çeken standıyla Pusula Dekoratif, bu yıl 24.’sü düzenlenen fuarda 16. senesindeydi.

 

 

 

 

 

pusula dekoratif w103a

2005 yılından bugüne üretici ve ihracatçı olarak faaliyet gösteren firma, sektördeki yerini ve teknolojik vizyonunun altını bir kere daha çizmiş oldu.

Kurulduğu günden bugüne alüminyum ve pvc profillere folyo kaplama ile dekoratif profil üretiminde sektöre yenilikçi bir bakış sunan Pusula Dekoratif, bu yıl 16. kez Avrasya Pencere ve Cam Fuarı’ndaydı. Teknolojik standıyla dikkat çeken firma, yeni ürünlerinin heyecanını katılımcılarla buluşturdu.

Dünyanın Dört Bir Yanında Pusula İmzası

Geçmiş yıllara oranla daha dinamik ve teknolojik bir stantla fuar katılımı sağlayan firma, 600’ün üzerinde ulusal ve uluslararası fuar katılımcısına, yeni ürünlerinin dijital sunumları ile dikkat çekti. 2005 yılından bugüne dünyanın dört bir yanına ihracat yapan firma için ilham kaynağının, gelişmiş teknolojik altyapısı ile rekabetçi, sağlam ve kaliteli ürünlerini müşterileriyle buluşturmak olduğunu biliyoruz. Bu vizyon, bu yıl bir kere daha kendini göstermiş oldu.

“Daha Büyük ve Heyecan Verici Projelere Doğru”

Fuarın 2. günü Kaya İstanbul Fair & Convention Otel’de çözüm ortaklarına yemek organizasyonu düzenleyen Pusula Dekoratif firma yetkilisi Ülkü TOPAL, “Muhteşem enerjiniz ve ilginizle fuarımıza kattığınız renk gerçekten eşsizdi. Sizi ağırlamak, Pusula Dekoratif ailesi olarak bizim için bir ayrıcalıktı. Bu güzel buluşmanın ardından, gelecekte daha büyük ve heyecan verici projelerde bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” şeklinde konuştu. Yemeğin ardından sahne alan Esra SEZER davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Pusula Dekoratif Dazzled with Its Technological Product Presentations and Digital Booth at the Giant Meeting of Eurasia

Pusula Dekoratif appeared with its remarkable booth for the 16th time at the Eurasia Window, Door and Glass Fair, which was held for the 24th time this year. Operating since 2005 as a manufacturer and exporter, the company has once again underlined its place and technological vision in the sector.

pusula dekoratif w103b

pusula dekoratif w103c

pusula dekoratif w103d

Powered by OrdaSoft!